diumenge, 30 de setembre del 2012

Dia de Sant Miquel

Enguany hem celebrat el dia de Sant Miquel a l'escola en comptes de fer-ho a la plaça, la raó és que hi havia risc de pluja i no volíem que la festa s'espanyàs.
Encara que la volta en tren no ens la ha llevat ningú, és prou divertit recórrer el poble amb el trenet turístic i visitar-lo d'una forma diferent a la que solem fer.
Després de la volta hem tornat a l'escola i han començat els tallers. hi havia moltes coses, des de vestir pagesos i pageses amb retalls de teles o pintar-los, fins a taller de fer emprendades de pasta, també jocs d'estirar corda i un nou que es deia esquí pagès, on hi havia que treballar per parelles per no caure arrossegant els esquis pel terra i fer-ho molt coordinadament.
Després les mamàs de l'APIMA ens han preparat un bon esmorzar de pa amb formatge i sobrassada per omplir bé el gavatx.
Per acabar la festa hi havia una petita ballada pagesa pels alumnes que ballen de l'escola i finalment ha vengut en Cachirulo ha fer una mica d'espectacle, encara que hem hagut de canviar al gimnàs perquè s'ha posat a ploure.
A última hora s'han entregat els premis de dibuix i redacció de "Les festes del meu poble" que concedeix la comissió de festes de Sant Miquel.

El guanyador de la nostra classe ha estat en Bruno.

MOLTS ANYS I BONS A TOTHOM!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Faceu els vostres comentaris i no oblideu de posar el vostre nom, així sabrem qui sou si us hem de contestar. Moltes gràcies!